Grond- en graafwerk
Voor elk soort grondwerk hebben wij de juiste machines, in diverse maten en gewichten, beschikbaar. Ook zijn de juiste hulpstukken aanwezig. Voor het nauwkeurig werk kan elke machine worden voorzien van een laser met machineontvanger.
 

Bronbemaling
Het droog houden van allerlei werken doen wij volledig in eigen beheer. Voor moeilijk bewerkbare grond of grote hoeveelheden hebben wij een mechanische boor om de filters aan te brengen.

Rioolwerk
Voor het berekenen van de benodigde capaciteit tot aan het leveren en aanbrengen van p.v.c.- en betonriool, vetafscheiders en pompputten kunt u bij ons terecht.

Aantrillen en egaliseren
Voor het verdichten van kleine tot grote oppervlakten hebben wij alle benodigde machines tot onze beschikking; van de kleinste trilplaat tot aan een trilwals. Om hierna de oppervlakte op de juiste hoogte af te werken is er voor elk oppervlak laser gestuurd materiaal aanwezig.
Verhardingswerkzaamheden
Wij leveren en brengen elk type verharding aan.
Levering producten
Het leveren van kleine of grote hoeveelheden zand, grind, puin of ander verhardingsmateriaal kunnen wij ook voor u verzorgen. Voor het verwerken van deze materialen hebben wij de juiste machines beschikbaar.

Sloopwerkzaamheden
Wij kunnen het slopen van kleine of grote werken volledig voor u verzorgen. Door het plaatsen van meerdere containers kunnen wij het afval gescheiden afvoeren en daardoor de kosten beperkt houden.

Transportwerkzaamheden
Wij zijn uitgerust met het juiste materiaal voor alle transportwerkzaamheden, onder alle omstandigheden. Ook zijn wij in het bezit van een transportvergunning, zodat wij elk soort transport voor derden mogen verzorgen.